• Home
  • Leuke Cocker verhalen

Leuke Cocker verhalen

Verjaardagsfeestje in de regen

Normaal gesproken zou je kunnen zeggen dat het feest letterlijk in het water is gevallen. Maar dat geld niet voor dit geweldige stel. Inmiddels allemaal een jaar en dat laten we deze keer maar eens niet voorbij gaan. Hoe mooi is het om als fokker de pupjes terug te zien die je 8 weken lang in de handen hebt gehad, trots. Allemaal hun eigen karakter en soms zo verschillend. De grootste overeenkomst is toch met stip, de altijd kwispelende of roterende staart !!!
Verjaardagsfeestje in de regen

Sascha als fotomodel

Buiten mijn cockertjes ben ik begonnen met hobbymatig fotograferen. Nou zou je zeggen je hebt genoeg dieren rondlopen die je even op de foto kan vastleggen. Mee eens maar dan moeten de modellen wel het geduld op kunnen brengen van het stilzitten. Een hele kunst voor een pup van 4 maanden oud. Maar geloof mij we hebben ontzettend veel plezier hierin. Sascha geniet van alle aandacht en ik en de fotocamera mag als wederdienst die lap tong en de kusjes die daarbij horen in ontvangst nemen.
Sascha als fotomodel

Met z'n allen op de foto

Zo grappig! We proberen zo af en toe iedereen mee te laten genieten van onze hondjes. Ik zie de hondjes alweer denken als ik met mijn fototoestel aankom, daar gaan we weer. Deze keer moest Milo er ook op tussen zijn babysitters. Of ze nou allemaal zo vrolijk kijken dat durf ik niet te beweren maar ik zeg GELUKT!
Met z'n allen op de foto

Holly van 5 maandjes oud

Wat een lekker pupje. Weer even mogen genieten van haar onbevangen, onschuldige maar vooral ondernemende karakter. Ik zou wel een huis vol willen alleen tja ik geloof niet dat iedereen dat zo een goed idee gaat vinden hier.
Holly van 5 maandjes oud

Donna

Ik kreeg van de week deze mooie foto van Donna in de sneeuw en wil deze even delen. Wat een ontzettende leukerd om te zien en ik heb te horen gekregen dat ze heel speels is en altijd wel in voor een lolletje. Ik kijk nog met veel plezier terug naar dit nestje. Hier heb ik niet met 100 procent van genoten maar met wel 200 procent. In dit nestje zaten allemaal toverballetjes en dit is er 1 van. Donna is dochter van onze lieve Yette. Als je verder in de nieuwsberichten gaat kijken kom je Guus haar broer ook tegen.
Donna

Guus is wel heel erg relaxed.

Ik kreeg deze foto van de baasjes van Guus (Eugenie Dirkse). Hij is zo leuk en een echte levens genieter. Volgens mij wil hij ons gewoon vertellen. Kom zie het leven van de zonnige kant en geniet allemaal wat meer, kijk maar naar mij. Guus is de zoon van Yette en Miles.
Guus is wel heel erg relaxed.